Echipa lui Nicolae Sarcină din Liga 2 s-ar putea muta din nou

ACS Viitorul Târgu Jiu, fostă ACS Energeticianul când juca la Petroşani şi Severin, fostă ACS Şirineasa, s-ar putea muta din nou de la Târgu Jiu. Liga2.ro a scris că meciul de sâmbătă cu Ripensia Timişoara ar fi fost ultimul jucat de această echipă pe stadionul din Târgu Jiu.

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut sâmbătă ultimul meci din actualul sezon de Liga 2, scor 0-2 cu Ripensia Timişoara. Partida a fost una fără miză pentru nici una dintre echipele care s-au luptat pentru salvarea de la retrogradare în Grupa B din play-out. După acest meci a apărut informaţia că echipa patronată de afaceristul gorjean Nicolae Sarcină s-ar putea muta din oraş în viitorul sezon. „A fost, poate, ultimul meci în Liga 2 pentru ACS Viitorul Târgu Jiu, echipa aflată în insolvență, cu datorii! Se pare că patronul clubului ia în calcul și varianta să mute echipa în alt oraș, variantă în care își va schimba din nou denumirea!”, a scris liga2.ro la cronica meciului de sâmbătă.

Clubul ACS Viitorul Târgu Jiu a intrat recent în insolvenţă, imediat după ce echipa a revenit dintr-un cantonament din Antalya. Tot în acest sezon, în care echipa a intrat în insolvenţă, a mai fost înscrisă în campionat şi o echipă satelit de Liga 3 cu numeroşi jucători aduşi de la Satu Mare şi Craiova.

Vizualizări: 820

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: