Ripensia, cu staff ”incert” la meciul de la Târgu Jiu

Ripensia Timișoara va terminat sezonul de Liga 2 sâmbătă, pe stadionul de la Târgu Jiu, în cadrul etapei a 7-a a play-out-ului, Grupa B. Timişorenii nu au un antrenor principal cu licenţă A pentru banca tehnică aşa că vor veni probabil cu un antrenor care nu pregăteşte echipa timişoreană dar are licenţă.

În raportul jocului din partea Ripensiei va fi trecut ca antrenor principal Iulian Prodana, deținător al unei licențe necesare la nivelul Ligii 2, adică A, a informat liga2.ro. Acesta e antrenor doar cu numele la prima echipă a formației timișorene, iar aflarea sa pe banca tehnică la meciul de la Târgu Jiu este incertă în acest moment, cu mai puțin de o zi până la startul partidei de la Târgu Jiu.

Ripensia a avut o perioadă proastă în campionat în ultima vreme când portarul Ionuț Rus a făcut o ruptură fibrilară iar Cosmin Gladun este și el incert înaintea jocului cu ACS Viitorul Târgu Jiu. Secundul Călin Mada spune că la ultima reprezentanție din acest sezon ripensiștii speră să se prezinte demn, după ce la ultimul joc acasă au încasat un 1-4 de la Unirea Dej. De data aceasta, Iulian Prodana va fi trecut pe raport, iar Ripensia va avea antrenor principal. Antrenamentele le-au făcut în continuare preparatorul Iulian Muntean și antrenorul secund Călin Mada.

Ripensia are 28 de puncte și ocupă locul 4 în Grupa B din play-out-ul Ligii 2 iar ACS Viitorul e pe poziția a 3-a, cu 34 de puncte. Meciul de la Târgu Jiu, de pe stadionul Municipal, are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Vizualizări: 474

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: