ACS Viitorul Târgu Jiu, învinsă acasă în ultimul meci al sezonului

Ripensia Timişoara s-a impus la Târgu Jiu în ultimul meci din partea a doua a campionatului Ligii 2. Scorul a fost 2-0 pentru oaspeţi în faţa ACS Viitorul Târgu Jiu, formaţie care nu a avut nici de această dată antrenor principal pe bancă.

ACS Viitorul Târgu Jiu a jucat în ultimele două etape fără antrenor principal pe bancă, după ce Eugen Trică a fost dat afară de la echipă. De fapt niciuna dintre echipe nu are antrenor principal, ACS Viitorul pentru a şaptea oară în acest sezon. Gazdele l-au trecut în raportul meciului pe team managerul Gabriel Răscol ca fiind cel care va da indicații de la margine, în timp ce Ripensia îl avea trecut tot pe ”secundul” Călin Mada, cum l-a avut și în ultima lună și jumătate. Mada nu a dat însă el indicații, ci preparatorul sportiv Iulian Muntean.

Oaspeţii de la Timişoara au dominat jocul şi s-au şi impus cu scorul de 2-0 în faţa unei echipe care are un lot foarte subţire, cel puţin după ce a apărut pe foaia de joc. Mai mulţi dintre titulari au primit notificări ca trebuie să plece de la echipă la final de sezon, printre aceştia fiind şi căpitanul Ciprian Rus.

Vizualizări: 655

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: