Ce prime are Universitatea Craiova la victorie cu FCSB

Universitatea Craiova se duelează cu FCSB, duminică, 8 mai, în etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1, iar oficialii formației oltene au stabilit primele pentru acest derby. Fotbaliștii lui Laurențiu Reghecampf dau lovitura dacă obţin o victorie pe „Ion Oblemenco”!

Meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB de pe stadionul „Ion Oblemenco” este foarte important pentru cele două echipe din play-off-ul Ligii 1. Dacă oltenii lui Laurențiu Reghecampf vor câștiga duelul, atunci se apropie la un punct de formația roș-albastră, în timp ce trei puncte o duce pe FCSB pe primul loc, dar trebuie să spere ca CFR să se încurce cu FC Argeș.

Cum partida de pe „Ion Oblemenco” este la fel de importantă pentru cele două echipe, oficialii grupării antrenate de Laurențiu Reghecampf au decis să le dubleze primele pentru acest derby în cazul unei victorii, anunță GSP.ro. Conform informațiilor ProSport, titularii de la Universitatea Craiova au în contract prime pentru victorie în valoare de 1.000 de euro, în timp ce rezervele utilizate încasează câte 500 de euro. Astfel, dacă Mihai Rotaru va dubla suma pentru o victorie cu FCSB, elevii lui Laurențiu Reghecampf vor primi 2.000 de euro (titularii), iar rezervele vor lua câte 1.000 de euro.

Vizualizări: 622

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: