Ei sunt cei trei polițiști gorjeni, câștigători la Campionatul de Atletism și Cross al MAI

După două zile de concurs Campionatul de Atletism și Cros al MAI, găzduit la Târgu Jiu, a ajuns la final! Politisti, jandarmi, pompieri și lucrători din Aparatul Central al MAI au concurat cu dorința de a ajunge pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la cele 23 de probe de atletism și cros din cadrul acestui campionat. Printre câștigătorii care au ocupat un loc pe podium s-au numărat și trei gorjeni. De asemenea, mai mulți participanți din județul nostru s-au clasat pe locul 4 în competiție.

Șeful Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Gorj, Petre Sprâncenatu este unul dintre polițiștii care au reușit să urce pe podium. Acesta a câștigat locul 3 la proba de „Săritură în lungime”, categoria „Bărbați +45 de ani”.

Un alt polițist care a dovedit că este și un foarte bun sportiv, a fost Nicolae Vasile. Angajatul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Târgu Jiu, a reușit să ocupe un onorabil loc doi la proba „Aruncarea greutății”, pentru categoria „Bărbați +45 de ani”.

Inspectoratul Județean de Poliție Gorj a obținut două medalii de aur! Ele au fost adjudecate de Ovidiu Niculescu după ce a ajuns primul la linia de finish. Polițistul criminalist a concurat la categoriile „Bărbați +45 ani, 1500 m” și „Bărbați +45 ani, cross 3000 m”. Niculescu este unul dintre polițiștii gorjeni care nu lipsește de la competițiile sportive și de cele mai multe ori se întoarce acasă cu diplome, medalii și cupe, ce pot fi admirate în incinta IPJ Gorj.

Pe tot parcursul competițiilor, dar și la festivitatea de premiere a fost prezentă și fosta mare campioană Constantina Diță-Tomescu. La această ediție cele mai multe medalii au fost obținute de reprezentanții Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Galerie foto




Vizualizări: 2,111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: