Elevi din Gorj, premiaţi în weekend

Căminul Cultural ,,Pompiliu Marcea” din Scoarța a găzduit în acest weekend cea de-a patra ediție a Concursului de recitare și interpretare de cântece patriotice „Trăiască România dodoloață și unită!”. Evenimentul a fost dedicat Zilei Naționale a României.

La activitate au participat 157 de elevi, care au purtat costumul național.

Concurenții au reprezentat următoarele școli: Școala Gimnazială Scoarța, Școala Gimnazială Nr. 1 Albeni, Școala Gimnazială ,,Ion Popescu Voitești” – Bălănești, Școala Gimnazială „George Uscătescu” – Tg-Cărbunești, Școala Gimnazială Prigoria – Structura Negoiești, Școala Gimnazială Stănești, Școala Gimnazială Jupânești, Liceul Tehnologic Baia de Fier, Liceul Tehnologic Roșia Jiu, Fărcășești și Școala Gimnazială Nr. 1 Bumbești-Jiu.

Concursul a fost gratuit și s-a adresat preșcolarilor, elevilor din ciclul primar și gimnazial, dar și elevilor cu cerințe educaționale speciale.

Acesta a presupus două secțiuni, de recitare și de interpretare vocală, dar și subsecțiuni , pentru categorii de vârstă diferite.

S-au acordat : şapte premii I, şapte premii II, şapte premii III și 35 de mențiuni. Premiile au fost oferite de Compania S.C. ARTEGO S.A. Târgu Jiu. 

Vizualizări: 958

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: