Elevi premiați de primărie la sfârșit de an școlar

Elevii care au obținut rezultate bune și foarte bune în acest an școlar au fost recompensați de autoritățile locale. S-a întâmplat vineri, în comuna gorjeană Câlnic, unde, într-un cadru festiv, primarul Dumitru Vulpe a oferit din partea primăriei și a consiliului local cărți și diplome elevilor merituoși.

În toate unitățile de învățământ de pe raza comunei Câlnic, au fost organizate evenimente în cadrul cărora elevii care au obținut rezultate la învățătură au fost premiați.

Cu bani de la bugetul local, autoritățile locale din Câlnic au achiziționat aproximativ 300 de cărți, dar și 150 de diplome de merit. ”Noi la nivelul comunei Câlnic avem patru școli primare, una gimnazială și patru grădinițe. În toate aceste unități de învățământ au fost organizate serbările de sfârșit de an, în cadrul cărora elevii au fost premiați. Din partea primăriei au fost oferite pachete cu cărți și diplome. Chiar și preșcolarii care vor merge la școală au primit diplome de absolvire”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul din comuna Câlnic.

Primarul din comuna Câlnic, Dumitru Vulpe, a participat la festivitățile cu ocazia sfârșitul de an școlar.

Galerie foto


Vizualizări: 1,840

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: