Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Echipe mobile de vaccinare la sate. Primele comune vizate!

Direcția de Sănătate Publică Gorj organizează campanii mobile de vaccinare în județ. Campania va începe vineri, 25 iunie, în comunele Cîlnic, Crușeț, Drăguțești și Negomir.

Echipele vor continua acțiunea de vaccinare și sâmbătă, 26 iunie, în localitățile Ciuperceni, Fărcășești, Schela și Turcinești, iar duminică vor putea să se imunizeze localnicii din Logrești, Mătăsari, Scoarța și Telești.

„Acțiunile de imunizare vizează populația din mediul rural, din 61 de localități din județul Gorj. În acest sens, s-au constituit 6 echipe mobile, formate din personalul vaccinator din mediul urban, acțiunile de imunizare desfășurându-se în baza unei planificări. Imunizarea se va face cu doze de vaccin Pfizer sau cu Johnson & Johnson, în funcție de solicitările cetățenilor”, a transmis DSP Gorj.

Până în momentul de față, la nivelul județului Gorj, au fost vaccinate 122089 persoane, dintre care 65256 persoane vaccinate cu a doua doză.      

Vizualizări: 1,387

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: