Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Comună fără apă de o săptămână, deși e caniculă

O comună din Gorj a rămas fără apă la robinet de o săptămână. Se întâmplă în comuna Samarinești, acolo unde autoritățile locale dau vina pentru situația creată pe lucrările de mântuială făcute la sistemul de alimentare cu apă al comunei.

În contextul în care meteorologii au anunțat că vine o perioadă caniculară, autoritățile locale din Samarinești au muncit zile la rând să remedieze defecțiunea. ”S-a smuls cablul de alimentare al pompei și a căzut în puțul de 200 de metri adâncime. De cinci zile ne chinuim să-l scoatem. Am reușit azi în cele din urmă și sperăm să dăm drumul la apă cât mai repede, mai ales că meteorologii anunță caniculă și mai este și pandemie. Mai durează puțin, că trebuie să umplem bazinul și coloana de apă”, a declarat primarul din Samarinești, Iulian Giurgescu.

Primarul arată cu degetul spre lucrările de mântuială făcute la sistemul de alimentare cu apă. ”Nu înțeleg cum poți să bagi o pompă la 180 de metri în puț și cablul de alimentare să nu îl ancorezi de țeavă. Sistemul a funcționat așa din anul 2017, de când a fost înlocuită pompa pentru că s-a ars, iar cei care au făcut lucrarea atunci nu au mai ancorat cablul de țeavă. Noi sperăm ca oamenii să aibă cât mai repede apă la robinet”, a mai spus primarul.

Vizualizări: 1,373

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: