Elevii liceului de arte scriu mesajul tău pe mărţişor

Vreţi să dăruiţi mărţişoare cu mesaj personalizat? Nimic mai simplu! Elevii Liceului de Arte ”Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu vor fi de 1 martie în centru, unde vor împărţi mărţişoare făcute de ei. Campania poartă denumirea ”Spune-i... de Mărțișor” pentru că puteţi alege mesajul pe care elevii îl vor scrie pe micul obiect din lut.

Elevii de la secțiunile Pictură și Arhitectură din cadrul Liceului de Arte ”Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu confecționează mărțișoare din lut pe care le vor dărui, în perioada 1-8 Martie, tuturor târgujienilor în cadrul companiei ”Spune-i... de Mărțișor”. Cu alte cuvinte, mărțișoarele vor fi însoțite de pliculețe confecționate tot de către ei și pe fiecare mărțișor va putea fi scris și un mesaj. ”În cazul în care cumpărătorul are vreun mesaj pentru persoana iubită, o elevă de-a noastră care scrie foarte frumos caligrafic va scrie mesajul pe spatele mărțișorului, pe loc. Până acum avem în jur de 300 de mărțișoare deja finalizate, pe plic vom menționa și numele liceului nostru. Este și o formă de promovare a liceului mai ales că este singurul cu profil artistic din tot județul. Totul este făcut, pictat de mânuța lor”, a spus Daria Ionescu Haidău, directorul Liceului de Arte.

Pe lângă mărțișoarele din lut, elevii mai confecționează mărțișoare din scoici și nasturi pe care sunt pictate motive tradiționale românești. Elevii se declară extrem de încântați că vor avea șansa să dăruiască. ”Facem de drag această activitate, este pentru prima dată. Sperăm să le primească cu drag și să le păstreze. Am ales să pictăm motive tradiționale românești pentru că strămoșii noștri au purtat cu mândrie costumele naționale și vrem să ne aducem aminte de frumusețea de atunci. Demonstrăm că suntem artiști, că trăim, este o activitate relaxantă”, a spus Diana Gorlă, elevă la Liceul de Arte din Târgu Jiu. Tot de 1 Martie, elevii din cadrul Cvartetului liceului vor cânta pentru târgujieni în fața Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu.

Galerie foto





Vizualizări: 2,962

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: