Sfaturile Alisei pentru un selfie perfect!

Fie că ne place sau nu, trăim într-o lume în care o fotografie face cât 1.000 de cuvinte, deci cu siguranță nu ne dorim să lăsăm impresii greșite în jurul nostru, îndeosebi pe rețelele de socializare.


Pentru a arata mereu bine trebuie să știm că unele "artificii" ne pot ajuta să dăm bine pe cameră!

 Pregătirea tenului!

Pielea hidratată arată fresh şi ne ajută să înjumătăţim cantitatea de fond de ten aplicată ulterior, așa că după ce cureți tenul cu detergentul tău obișnuit, hidratează-l cu crema potrivită tipului pielii tale sau, în cazul unui ten extrem de uscat, folosește o mască nutritivă timp de 10 - 15 minute!

Ochii!

Ochii roșii, obosiți, nu te vor ajuta prea tare în realizarea selfie-ului perfect, așa că folosește picături de ochi ce vor face ca ochii tăi să se limpezească şi implicit chipul să arate mai luminos. Machiajul ochilor este important chiar dacă nu vrei să exagerezi. Două straturi de rimel, atât pe pleoapa superioară, cât și pe cea inferioară, vor face ca ochii să fie conturați într-un mod subtil. Pentru un look sexy poți folosi un tuș negru cu care poți realiza o codița „cat eye" sau poți aplica un fard colorat deasupra unei baze pe pleoapa superioară (aceasta baza/primer va adăuga rezistența machiajului ochilor pe tot parcursul zilei).

 Machiajul tenului!

Alegerea nuanţei potrivite la fondul de ten este foarte importantă așa că nu ezita sa ceri o părere avizata atunci când îți alegi nuanța. Dacă acest lucru nu este posibil, te poţi ajuta de o oglinda încercând diverse testere pe zona gâtului.
Cu toţii ştim ce efect are un fond de ten prea închis: un efect de mască, foarte inestetic, iar un fond prea deschis ne va da impresia de un ten palid.
Dacă tenul tău are tendinţe de îngrăşare, aplică cu un bureţel puţină pudră în zona T, poţi repeta acest procedeu la câteva ore. Pentru un look fresh aplică un blush in culoare rosé pe mijlocul pomeţilor.

Sprâncenele!

Sprâncenele au un rol extrem de important pe chipul nostru, așa că trebuie să le acordăm atenția cuvenită. Ele trebuie musai să fie pensate și stilizate în funcție de forma feței noastre. Fetele mai puțin norocoase pot umple golurile din sprânceană cu un fard în nuanță naturală a parului si o pensula subțire folosind mișcări scurte pentru un look final cât mai natural.

 Buzele!

Nu uita de buze dacă vrei un selfie de excepție! Pentru un aspect natural poți folosi un gloss transparent care are un efect de mărire a buzelor. Fetele mai îndrăznețe pot opta pentru un ruj colorat, mat, in tendințe: roșu clasic, vișiniu, mov pastel, însă mare atenție la rujurile mate: buzele trebuie să fie hidratate înainte de aplicarea rujului pentru a evita uscarea excesivă a buzelor.

Alisa Coroi, Alisa Beauty Atelier

Vizualizări: 3,012

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: