Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Elevii vor avea ore mai scurte

Elevii gorjeni recuperează orele pierdute pentru salariile dascălilor. Unităţile şcolare care au fost în grevă pe 22 aprilie sau pe 31 mai au stabilit un program de recuperare a orelor pierdute fie prin scurtarea orelor sau prin efectuarea cursurilor peste program. Luni au fost trimise din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj adrese în toate unităţile de învăţământ din judeţul Gorj pentru a mai da o şansă profesorilor să îşi vadă în buzunare salariile întregi.

Deşi dintre cadrele didactice de la Colegiul Tehnic Nr. 2 aproape 30% au fost în grevă în data de 31 mai, conducerea liceului a decis să fie recuperată doar ziua de 22 aprilie, când s-a pus lacătul pe toate şcolile. „Noi am avut Consiliul de Administraţie şi ne-am propus să recuperăm ziua de 22 aprilie. Vom scurta câte cinci minute din ore şi în acest fel vom mai adăuga câte o oră. În nici un caz nu îi vom aduce sâmbăta la şcoală, deşi noi terminăm şcoala mai târziu. Nu tuturor profesorilor li s-a tăiat din salariu în acea zi, numai celor care au fost în grevă”, spune Ion Botanciu, directorul Colegiului Tehnic Nr. 2 din municipiu. În teritoriu, acolo unde atât orele din 22 aprilie şi cea din 31 mai se vor recupera în totalitate până la finele acestei săptămâni, când elevii vor intra în vacanţă. Deşi directorul unităţii spune că mâine se vor încheia mediile, orele tot se vor susţine. Orele nu vor fi reduse, ci se vor recupera după program.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: