Emeric Imre şi Noaptea Târziu, spectacol caritabil la Târgu-Jiu!

Gorjenii vor putea lua parte joi, 14 aprilie, pe insuliţa de pe Jiu, la Spectacolul concurs Go Talent. Manifestarea are loc în cadrul Campaniei “Fii mai bun, dăruieşte” şi este organizată de Consiliul Şcolar al Elevilor de la Colegiul Naţional “Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu & Asociaţia „Dăruieşte Fericire”, în colaborare cu Asociaţia „Şcoala Gorjeană”. Gorjenii vor putea achiziţiona câte o brăţară, chiar şi înainte de intrarea în sală, ce va costa 15 lei. Banii obţinuţi din vânzarea accesoriilor vor fi folosiţi în scop caritabil.

Evenimentul va avea loc joi, 14 aprilie, pe Insulița Jiului de la ora 19.00 şi se doreşte a fi unul caritabil. Prin acest spectacol-concurs se intenţionează strângerea fondurilor pentru susținerea activității Asociației „Dăruiește Fericire”, condusă de tânăra Elena Pomană. Totodată, se are în vedere implementarea unui proiect unic la Târgu-Jiu, acela de a înfiinţa un  Centru de tip „respire”.

Evenimentul Go Talent este un concept nou pe care Consiliul Școlar al Elevilor CNET îl propune tinerilor, dorindu-se antrenarea acestora în acțiuni de voluntariat. În cadrul aceluiaşi spectacol, 14 elevi de la Colegiul Naţional “Ecaterina Teodoroiu” vor susţine mai multe probe pentru a-şi demonstra aptitudinile în cadrul unei competiţii locale de talente. Astfel, publicul va lua parte la momente de interpretare vocală, instrumentală – chitară, pian, vioară, trombone; stand-up comedy, dans, dar şi alte varietăți.

Președintele juriului ediției din acest an este chiar Emeric Imre, unul dintre cântăreții de muzică folk foarte apreciați de gorjeni, iar amfitrioni, membrii trupei Noaptea Târziu. Activitatea Asociației „Dăruiește Fericire” poate fi susținută și prin donații în unul din conturile deschise la BCR: RO29 RNCB 0149 1497 9971 0002 EURO sau RO56 RNCB 0149 1497 9971 0001 RON.

Vizualizări: 1,881

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: