Eric nu scapă nici de kilograme, nici de fani

Brazilianul Eric de Oliveira face eforturi să scape de kilogramele în plus. Antrenorul Edi Iordănescu a spus într-o conferință de presă că Eric mai “taie” câte o jumătate sau chiar un kilogram față de cât îi arată cântarul. Antrenorul a mai spus că jucătorul care se află pentru 6 luni la Pandurii va fi pregătit pentru a sta tot meciul pe teren pe la a cincea sau a şasea etapă. Eric rămâne însă unul dintre jucătorii preferați ai gorjenilor.

Antrenorul Edi Iordănescu a declarat că Eric a mai slăbit, dar că îi este greu să facă față programului: “Eric a avut 87 de kilograme la ultimul cântar. El încearcă să mai taie, dar sunt în jurul lui permanent cei din staff. Mai taie el câte un kilogram, o jumătate de kilogram, ca să se autoîncurajeze. Face eforturi, dar nu e numai problema kilogramelor, a avut şi operaţia. Orice gram în plus e un risc pentru el. A fost foarte foarte greu pentru el”.

Eric rămâne preferatul gorjenilor. Pandurii a avut un amical la Rovinari, cu echipa a doua a clubului, scor 5-0. Aproximativ 200 de spectatori au ales să asiste la partida amicală dintre echipele antrenate de Edi Iordănescu şi Adrian Bogoi, o bună parte dintre aceştia fiind copii. Micuţii fani ai pandurilor s-au entuziasmat în special în momentul în care l-au zărit pe brazilianul Eric de Oliveira. Brazilianul de 29 de ani a fost cel mai solicitat pandur, atât înainte de meci la salut de micuţii suporteri, cât şi la final pentru poze.

La partida de la Rovinari au asistat primarul Municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, şi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu. Cei doi au urmărit partida alături de preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pîrvulescu, şi de secretarul general al clubului, Daniel Băloi. Scorul a fost de 5-0 pentru Pandurii, dar în poarta echipei secunde a fost un portar de Liga I, Gliwa.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: