Eşec dur pentru Pandurii. Gol anulat pentru echipa lui Hagi

Pandurii a pierdut în deplasare, scor 3-0, cu Viitorul Constanța. Echipa lui Hagi a deschis scorul în minutul 19 al meciului de pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu, dar golul a fost anulat în mor eronat. Asta nu a schimbat cursul jocului, pandurii lui Stoican fiind dominaţi clar tot meciul.

Echipa lui Hagi a punctat în min 19 prin Aurelian Chițu, care a înscris cu o lovitură de cap bine plasată, însă de la margine s-a ridicat fanionul. Pe reluare se poate vedea că, în momentul centrării lui Purece, atacantul Viitorului se afla în poziție regulamentară. Așadar decizia lui Adrian Comănescu de a fluiera ofsaid a fost eronată. La fel și a asistentului Marius Nicoară, care a ridicat fanionul.

Pentru Chiţu, acesta ar fi fost al nouălea gol înscris în acest sezon de Liga 1. Reuşita cu numărul 9 a venit în minutul 37, atunci când atacantul de 25 de ani a transformat un penalty, asta după ce Iancu deschisese scorul în min. 30. Golul al treilea al partidei cu elevii lui Flavius Stoican a fost marcat de Florinel Coman în min. 81, tânărul de 18 ani fiind într-o formă de zile mari.

Hagi, nemulţumit de public

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al liderului din Liga 1, s-a declarat mulțumit de jocul pe care elevii săi l-au prestat luni seară la Ovidiu. ”Regele” a avut și câteva nemulțumiri, una fiind legată de public, dar a spus că Viitorul este pe drumul cel bun pentru a deveni o echipă mare. ”Merităm felicitări pentru prima repriză, nu pentru a doua. Am jucat un fotbal foarte bun, așa cum trebuie, am dominat, am avut o posesie foarte bună. Am marcat un gol foarte frumos care a fost anulat. În repriza a doua a fost un joc confuz, au avut și ei ocazii, am marcat și noi un gol. Fericirea e mare, mergem pe linia noastră, echipa arată bine, sunt mulțumit din multe puncte de vedere. Sper să fim mai în formă de la meci la meci. Sunt puțin dezamăgit că am avut puțini suporteri în seara asta. Echipa joacă bine, la stadion sunt condiții bune și mă așteptam să avem mai mulți suporteri. Suntem acolo sus și sincer să fiu, așteptăm să avem stadionul plin, cum a fost anul trecut. Dacă nici la noi nu vin supoterii, e un mare semn de întrebare”, a spus Hagi, la flash-interviul pe care l-a acordat pentru ”Digi Sport Special”.

Vizualizări: 425

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: