Fostul pandur Pleașcă e stelist de ziua lui!

Încă un jucător din vechiul lot al Pandurilor va evolua sub culorile alb-albastre ale Stelei după ce, joi, chiar de ziua lui, a semnat un contract în acest sens. Marian Pleașcă este ultimul, deocamdată, pe lista foștilor jucătorii de la Pandurii care au ajuns să evolueze la cea mai titrată echipă din campionatul intern. După 8 ani în care a jucat pentru echipa de pe malul Jiului, fostul pandur are acum un contract sigur cu Steaua, valabil până la vară, lunar el urmând să încaseze de la Gigi Becali suma de 6000 de euro. Impresarul Ana Maria Prodan l-a ajutat pe Marian Pleașcă să evolueze de acum încolo în trupa antrenată de Laurențiu Reghecampf, jucătorul fiind liber de contract după despărțirea de Pandurii de la sfârșitul anului trecut. La Steaua fostul pandur va avea numărul 13 pe tricou.

„Nu au durat mult negocierile. Sincer, mă aşteptam să-mi găsesc o echipă, să pot să joc mai departe. Eram liber de contract. Mă simt pregătit, nu am nicio problemă. E un pas destul de important în cariera mea şi mă bucur că am ajuns la cea mai bună echipă din România din toate punctele de vedere. Sunt conştient că sunt la Steaua şi voi profita de fiecare şansă pe care o voi avea. N-am vorbit decât cu Pintilii, pe care îl ştiu de la Pandurii. E benefică această concurenţă, chiar dacă sunt mulţi jucători care pot evolua pe acest post. Sper să rămân şi din vară la Steaua.", a declarat pentru Digi Sport Marian Pleaşcă.

Vestea mutării acestuia la Steaua l-a luat prin surprindere pe noul antrenor de la Pandurii. Flavius Stoican a recunoscut că până la întrebarea primită din partea jurnaliștilor nu avea informații despre o astfel de achiziție din partea echipei lui Gigi Becali. „Nu știu, acum aud prima oară că e în discuții cu Steaua. Înțelesesem că l-ar fi vrut și CSM Iași și Concordia Chiajna. Acum aud pentru prima dată Pleașcă la Steaua. E un jucător talentat. Știu când eram antrenor la Dinamo aveam meciuri dificile cu Pandurii cu Pleașcă în teren”, a comentat Stoican.

Vizualizări: 334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: