Olandezul Ket a intrat în programul de pregătire al pandurilor

Olandezul Jeffrey Ket a efectuat, joi, vizita medicală şi a intrat în programul de pregătire al echipei. Ket a semnat contractul cu clubul din Târgu Jiu, e valabil până la finalul acestui sezon, dar cu opţiune de prelungire. Antrenorul Flavius Stoican susține că va testa mai mulți jucători, până pe 24 februarie.

Născut la 6 aprilie 1993, în Olanda, Jeffrey Ket a făcut junioratul la AZ Alkmaar, unde a evoluat pentru echipele U 19 şi U 21, dar şi două sezoane pentru prima echipă din prima ligă. Următoarele două sezoane a jucat pentru formaţii din liga a doua olandeză la FC Dordrecht, Telstar şi FC Oss, iar în acest sezon a fost transferat, din vara anului trecut, la AS Trecin din Slovacia, formaţie pentru care a evoluat în 12 partide şi a marcat un gol. Directorul sportiv Robert Bălăeț a declarat că Jeffrey Ket poate juca pe mai multe posturi, atât ca fundaș central, mijlocaș la închidere, dar şi fundaș dreapta.

Totodată, Pandurii încă testează jucători. Potrivit unei declarații a antrenorului Flavius Stoican, vor fi meciuri în care vor fi testaţi jucători până pe 24 februarie. „Sunt atent la fiecare transfer. Văd în fiecare zi cam 15-20 de jucători. Într-adevăr îi văd pe computer, am discuții cu ei.  O să facem un amical să-i vedem pe viu pe jucătorii propuși la Pandurii. Nu vreau să iau decizii pripite. Până pe 24 veți vedea la treabă jucători dornici să joace la Pandurii. Și din România, și din străinătate“, declara Stoican.

Vizualizări: 589

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: