Eșec în primul meci din deplasare pentru CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a pierdut meciul disputat în deplasare, pe terenul echipei CSM Târgu Mureş. Gazdele s-au impus cu scorul de 77-66 în meciul care a contat pentru etapa a-14-a din Liga Naţională de Baschet Masculin.

Antrenorul Kresimir Basic a început partida de la Târgu Mureş cu următorul ”5”: Porter Troupe, Shamiel Stevenson, Camil Berculescu, Andriy Agafonov şi Octavian Ilie.

Partida de la Târgu Mureș a fost prima deplasare din 2023 a echipei pregătită de Kresimir Basic. A fost un meci cu multe răsturnări de situaţii, în mare parte echilibrat, un meci în care CSM Târgu Jiu a avut o evoluţie solidă timp de 3 sferturi, şi în care baschetbaliştii grupării gorjene au reuşit să intre în avantaj în actul decisiv. Ultimul sfert a aparţinut însă în totalitate gazdelor, care au reuşit să câştige partida. ”Meciul a fost unul intens de ambele părți. Am început ultimul sfert cu 3 puncte avans, dar din păcate câteva greşeli neforțate au schimbat soarta meciului, iar lipsa concentrării pe final de meci a decis câștigătoarea”, a declarat la finalul meciului antrenorul croat, Kresimir Basic. 

Basic a debutat pe banca gorjenilor la primul meci al anului, reușind prima victorie din acest sezon a formației gorjene.

Vizualizări: 243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: