Eșec pentru Bălești, victorie pentru Șirineasa

Internațional Bălești a pornit cu stângul în Liga a III-a, cu un eșec pe teren propriu, 0-1 cu ACSO Filiași. Singurul gol al partidei a fost marcat de Ionuț Dinu în min. 48. În schimb, echipa recent cumpărată de Nicu Sarcină, ACS Șirineasa, a început cu o victorie.

La meciul celor de la Șirineasa a fost și fostul președinte de la Pandurii, Eugen Pîrvulescu, șeful galeriei Durii, Vali Peptenatu, dar și câteva autocare cu spectatori aduși din Gorj. Șirineasa joacă meciurile de pe teren propriu la Petroșani. Echipa lui Nicolae Sarcină a început Seria C4 cu dreptul, prin victoria clară obținută în disputa cu Hermannstadt II, scor 3-0.

Golurile echipei pregătite de Gabi Mangalagiu au fost marcate de Florian Pîrvu (20 – pen., 65) și Leonard Manole (72). În repriza secundă, gazdele au mai avut o bară prin juniorul Dragu. Doi dintre jucătorii cu experiență aduși în această vară, Antohi și Rusu nu au putut juca în acest meci, pentru că nu le-a ajuns încă cartea verde.

Au jucat pentru ACS Șirineasa: Teodorescu – Vasile, Oiță, Ioniță, Dragu – Iordache, Fl.Pârvu, Zainea – Cioiu, Anghelina, Manole. Au mai jucat Vezan, Tigoianu, Cocină, Covaci.

Scorurile primei etape au fost: CNS Cetate Deva - Naţional Sebiş  4-4; Millenium Giarmata - Gloria Lunca Teuz Cermei  2-2; Internaţional Băleşti - ACSO Filiaşi   0-1; ACS Şirineasa - AFC Hermannstadt 2    3-0; Şoimii Lipova - CSM Lugoj    2-2; CS U Craiova 2 - Centrul Naţional de Pregătire Timişoara   2-0; CS Ghiroda - Nuova Mama Mia Becicherecu Mic   4-0; CSM Şcolar Reşita stă.

Vizualizări: 766

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: