Caragea își face club de fotbal

Fostul candidat la Primăria Târgu Jiu își face club de fotbal. Viorel Caragea îi are alături pe fostul director sportiv de la Pandurii Lignitul Târgu Jiu, Adelin Șolea, pe șeful galeriei Durii – Valeriu Peptenatu, dar și pe liderul sindical Constantin Crețan, precum și un medic din București. Asociația va avea numele Club Sportiv CEO 2017 Pandurii.

Caragea spune că a rezervat deja denumirea, membrii fondatori și-au scos cazierele, urmând să fie făcuți și ceilalți pași. „Dacă autoritățile nu fac nimic, facem noi, suporterii adevărați”, a spus Caragea. Acesta susține că viitorul club va trăi din cotizații. „Va fi un club sportiv care va funcționa pe baza cotizațiilor membrilor săi. O să dea fiecare 100 de lei, 1.000 de lei, 10 lei, cât are fiecare. Eu ce îmi doresc este ca toate cheltuielile și veniturile să fie făcute publice pe internet, pentru ca orice membru cotizant să știe ce s-a făcut cu banii lui și totul să fie transparent. Eu sunt pandur adevărat. Nu sunt patron, sunt unul dintre membrii fondatori”, a spus Caragea la un post de radio. Acesta susține că noul club va avea mai multe secții sportive, nu doar fotbal.

Caragea mai spune că sintagma CEO din denumire vine de la „Caragea este organizator”, nu de la Complexul Energetic Oltenia.

Fostul președinte de la Pandurii Lignitul Târgu Jiu, Marin Condescu, nu este deranjat de faptul că mai apare un club cu numele Pandurii: „Gorjul este al pandurilor, putem să numim în fiecare an un club Pandurii”. În schimb, primarul Marcel Romanescu așteaptă să vadă dacă denumirea va fi acceptată în instanță: „Salut orice inițiativă din domeniul sportiv, rămâne de văzut dacă instanța va accepta această denumire”.

Consilierul local de la ALDE, Eduard Lădaru, este ironic. „Nu te surprinde nimic la domnul Caragea, este un tânăr pensionar, are o pensie bună, e bine dacă investește în sport. Este o inițiativă privată, pe mine mă interesează când primăria va face acea asociație sportivă. În privința denumirii CEO 2017 Pandurii, este o glumă, un bluf al domnului Caragea dacă a făcut așa ceva”.

Vizualizări: 3,504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: