Va fi petrecere în noaptea dintre ani la Târgu Jiu

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, părea să nu ia în calcul organizarea unui foc de artificii în noaptea de Revelion, dar se pare că s-a răzgândit după relaxarea restricțiilor anunțată de guvern.

Anunțul a fost făcut de Lucian Budulan, unul dintre tinerii implicați în proiectul “Târgu Jiu - Capitala Tineretului din România 2023”, declarat câștigător.

“Vom avea spectacol la Târgu Jiu în noaptea dintre ani! În urma consultării cu tinerii ce sunt implicați activ în viața comunității și au participat la proiectul "Capitala Tineretului din România 2023", pe care l-am și câștigat, am decis să avem o discuție cu autoritățile locale, pentru a organiza în noaptea dintre ani un spectacol”, a transmis Budulan.

Tânărul a aflat că primăria a început deja discuțiile cu artiști, semn că vom avea parte de o petrecere în toată regula. “Primăria Municipiului Târgu Jiu, ai cărei reprezentanți au luat deja legătura cu mai mulți artiști ce vor veni aici pe 31 decembrie, a fost de acord cu propunerea noastră și s-a început mobilizarea. După spectacol va urma un foc de artificii impresionant. Marcăm în acest fel și începutul unui an în care demarăm proiectele pe care le-am propus pentru 2023, atunci când Târgu Jiu va fi Capitala Tineretului”, a mai comunicat Lucian Budulan.

Târgu Jiu va fi capitala tineretului în 2023, iar până atunci tinerii din oraș au de gând să organizeze zeci de activități.

Vizualizări: 9,127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: