Este nevoie de sala de sport pentru zecile de copiii care fac naveta să se antreneze

Comuna Jupânești are nevoie de sala de sport, iar autoritățile locale au depus un proiect în acest sens la Compania  Națională de Investiții și se așteaptă acum semnarea contractului de finanțare. În localitate sunt zeci de copii care fac sport și sunt nevoiți să facă naveta la Târgu-Cărbunești pentru a se antrena.

Proiectul a fost deja aprobat, iar investiția se ridică la aproximativ 11.000.000 de lei. Sala de sport va avea o capacitate de 102 locuri și va fi construită în apropierea stadionului de la Jupânești și de unitatea de învățământ din sat.

După ce investiția va fi finalizată cele 42 de fete care joacă handbal nu vor mai fi nevoite să meargă la Târgu-Cărbunești ca să pregătească pentru că la ele în comună nu au unde să se antreneze.

”Din păcate, comuna Jupânești nu are o sală de sport. Am făcut un proiect în acest sens și așteptăm să fim chemați la Compania Națională de Investiții ca să semnăm contractul.  Ne dorim această investiție pentru că avem în localitate 42 de fete care joacă handbal și trei echipe de fotbal. Sportivi sunt înscriși la Clubul Sportiv Jupânești și sunt nevoiți să facă naveta la Târgu-Cărbunești pentru antrenamente”, a declarat primarul Ion Gârniceanu.

Vizualizări: 626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: