Eugen Neagoe e noul antrenor al Craiovei

Eugen Neagoe este noul antrenor de la Universitatea Craiova. Neagoe o antrena pe U Cluj din august 2022, dar, atras de posibilitatea de a antrena în Bănie a cerut rezilierea contractul cu ardelenii.

Neagoe a bătut palma cu Rotaru în urmă cu scurt timp a informat sâmbătă gsp.ro. Universitatea rămăsese fără antrenor principal după demisia lui Mirel Rădoi. Rotaru a negociat cu Laurențiu Reghecampf, angajat la Neftchi Baku, și a încercat în ultimul moment, înainte să apeleze la Neagoe, și pista Marius Măldărășanu. Numai că antrenorul în vârstă de 47 de ani a preferat să rămână la Hermannstadt.

Neagoe este doljean și are o relație îndelungată cu fotbalul craiovean. Ca antrenor, a pregătit-o pe și pe FC Universitatea Craiova, echipa dezafiliată, pentru scurt timp în 2005, apoi în perioada 2010 - 2011, a fost „secund” al lui Victor Pițurcă.

Cele mai recente mandate de antrenor înainte să o preia pe Universitatea Craiova le-a avut la U Cluj, Astra Giurgiu (noiembrie 2020 - mai 2021) și Hermannstadt (octombrie - decembrie 2019).

Vizualizări: 1,040

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: