Universitatea Craiova a stabilit primul transfer al iernii

Oficial nu are încă un antrenor principal dar Universitatea Craiova este aproape de a perfecta primul transfer al iernii. Oltenii sunt interesați de un jucător din Liga 1 iar clubul de unde provine acesta a dezvăluit oferta făcută de olteni.

Conducerea din Bănie se gândeşte deja şi la noi jucători pe care îi va transfera şi a pus ochii pe doi fotbalişti de la Petrolul. Marian Huja (23 de ani) este unul dintre ei, iar directorul sportiv Claudiu Tudor, devenit şi preşedinte după plecarea lui Costel Lazăr, a dezvăluit că şi CFR Cluj şi FCSB l-ar dori pe acesta.

Celălalt jucător, cel care chiar este aproape de transferul în Bănie, este mijlocaşul central Jair (28 de ani), pentru care Universitatea Craiova a făcut o ofertă oficială.

Preşedintele Petrolului a notat că prahovenii aşteaptă un răspuns din partea Universităţii Craiova şi a recunoscut că diferenţa dintre oferta făcută şi contraoferta ploieştenilor nu este mare. ”Pentru Jair au fost discuţii şi probabil sunt cu Universitatea Craiova! Ei au spus ceva, noi am spus altceva şi aşteptăm răspunsul lor în continuare. Nu ştiu dacă ne-am împotmolit, noi am cerut preţul pe care îl considerăm”, a declarat Claudiu Tudor, pentru Prosport.

Sosit la Ploieşti în vară, de la HJK Helsinki, Jair a însumat 22 de apariţii în tricoul ”lupilor galbeni”, contribuind două goluri şi două pase decisive.

Vizualizări: 6,832

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: