Eveniment dedicat antreprenorilor. Cum te înscrii!

Mugurel Stan, cu o experiență de leadership de peste 25 de ani, peste 2.000 de ore de coaching individual, de grup și sistemic, antrenor de lideri și echipe performante din business, administrație sau proiecte private, vine la Târgu Jiu. El va susține o conferință dedicată antreprenorilor sau celor care valorizează o astfel de întâlnire Evenimentul va avea loc pe 20 februarie, în sala de conferințe a Hotelului Ramada din Târgu Jiu, începând cu ora 12:00.


Evenimentul este oferit de Mihai Olaru, antreprenor. Intrarea este gratuită, însă este necesară înregistrarea prealabilă prin trimiterea unui e-mail la adresa [email protected]


Pe 20 februarie, Târgu Jiu va găzdui un eveniment unde antreprenorii, specialiștii și cei pasionați de dezvoltare personală sunt invitați să participe la o discuție provocatoare despre întrebări esențiale, strategii personalizate și leadership. 

Ghidul și gazda acestui eveniment este Mugurel Stan, Leadership & Systemic Coach internațional și consultant de strategie în Banca Națională a României. Cu o experiență vastă în lucrul cu lideri politici, oameni de afaceri, jurnaliști și alți profesioniști, Mugurel Stan va oferi o perspectivă profundă asupra creșterii personale și profesionale.

Participanții vor avea oportunitatea de a explora diverse aspecte ale afacerilor și dezvoltării personale, într-un mediu propice colaborării și schimbului de idei. Mugurel Stan se concentrează pe dezvoltarea liderilor autentici și încurajarea independenței, inițiativei și eficienței în lucrul în echipă. El va împărtăși tehnici și practici concrete pentru a ajuta participanții să-și atingă obiectivele și să-și maximizeze potențialul.

Mihai Olaru, antreprenor, declară a decis să organizeze acest eveniment la Târgu Jiu deoarece crede că felul în care privești lucrurile pot face diferența într-o comunitate. Olaru spune că pentru dezvoltarea unei comunități trebuie investit în oameni în primul rând.

Galerie foto


Vizualizări: 474

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: