EXPERTOPTIC - ofertele la ochelari de vedere de care veți dori să știți

Fiecare dintre noi știe că sănătatea este prioritară în contextul vieții de zi cu zi. De aceea, nici nu trebuie neglijat sau amânat vreun control în caz că apar semne de oboseală sau stări de rău. În special ochii sunt cei care au nevoie de controale regulate, deoarece sunt printre cei mai solicitați. Fie prin folosirea excesivă a telefonului sau a laptopului, ochii semnalează întotdeauna că ceva nu este în regulă. Încețoșare, vedere dublă, lăcrimare, acestea toate sunt simptome că a venit vremea unui control oftalmologic.

În locațiile EXPERTOPTIC din țară acest lucru se poate face simplu și ușor în urma programării telefonice.

Locațiile EXPERTOPTIC din Botoșani, mereu la îndemâna clienților

Pentru ca cei care au nevoie de un consult optometric urmat mai apoi și de achiziționarea ochelarilor sau a lentilelor de contact, după caz, cele două locații EXPERTOPTIC din județul Botoșani vin în întâmpinarea acestora.

În magazinul de optică medicală din Botoșani de pe Calea Națională, verificarea dioptriilor se face cu profesionalism, durează puțin și, lucru important de știut, este gratuită. După ce consultația este efectuată, din cadrul aceleiași locații se pot achiziționa ochelari de vedere Botosani la prețuri accesibile oricărui buget.

Echipa de aici este specializată în a oferi servicii de calitate și consultanță gratuită, precum și o gamă variată de ochelari, lentile de contact și soluții pentru întreținerea acestora. Astfel, la cele două locații EXPERTOPTIC din județul Botoșani puteți găsi rapiditate și promptitudine, fie că este vorba de un control de rutină sau de verificare a dioptriilor.

Ochelarii cu ramele potrivite vă așteaptă doar la locațiile EXPERTOPTIC

Alegerea unei perechi de ochelari nu ar trebui să fie o alegere dificilă, cu toate acestea uneori o ramă greșit aleasă nu ne pune în valoare fața sau personalitatea. De aceea, în cele 6 locații EXPERTOPTIC din țară ramele de ochelari sunt de la firme renumite așa cum ar fi Furla, Guess, Ray-Ban sau Police. Acestea se pot proba pe loc și, cu ajutorul personalului specializat, alegerea nu poate fi decât una satisfăcătoare.

Chiar și adolescenții sau persoanele mature se pot bucura de rame de ochelari cu diverse forme, potrivite tipului lor de față: rotundă, ovală, pătrată sau dreptunghiulară. Ochelarii de tip ochi de pisică se bucură din nou de aprecierea clienților la fel ca și ramele colorate în roșu, verde sau culori vii.

Tot aici se găsesc mai multe tipuri de lentile așa cum ar fi cele fotocromatice, subțiate, bifocale, progresive sau cele de soare cu dioptrie.

Reparații ochelari într-un timp scurt

Dacă se întâmplă sesizarea pierderii unui șurub sau slăbirea unui braț, aceste mici defecte pot fi reparate într-un timp cât de repede posibil la cele 6 locații EXPERTOPTIC prezente în țară. Personalul de aici are accesorii speciale pentru a remedia micile probleme survenite la ochelari și sfaturi pentru a-i întreține în stare optimă.

Pentru persoanele care au nevoie de o alternativă la ochelarii de vedere, se pot alege lentilele de contact, fie ele transparente sau colorate. Acestea se pot achiziționa tot din locațiile EXPERTOPTIC, împreună cu lichidul de curățare și accesoriile aferente.

Pentru mai multe detalii privind programarea la un consult optometric, accesați pagina oficială EXPERTOPTIC.

Contact:

Suceava - 0740 952 952

Botoșani Calea Națională - 0744 754 754

Botoșani Carrefour - 0755 538 538

Rădăuți - 0747 750 750

Fălticeni - 0751 341 341

Roman - 0755 589 589

Vizualizări: 713

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: