Expoziție de cai organizată într-o comună din Gorj. Primarul va participa cu două cabaline

Autoritățile locale din localitatea Drăguțești organizează în cadrul manifestărilor organizate de zilele comunei o expoziție de cai, la care sunt invitați să participe toți crescătorii de cabaline din județ. În felul aceste se dorește încurajarea crescătorilor de animale.

Expoziția de cai este programată să se desfășoare sâmbătă, 3 iunie cu începere de la ora 11.00, pe Izlazul Tâlvești, acolo unde se vor desfășura anul acesta ”Zilele comunei Drăguțești.”

”Toți crescătorii de animale sunt invitați să participe la expoziția de cai. Sunt așteptați să participe crescători de cabaline atât din localitatea dar și din alte comune din Gorj. Organizeze de câțiva ani această expoziție pentru că vreau să încurajez crescătorii de animale. Nu vreau să uităm că trăim, sau am crescut la țară, iar calul mereu a fost de ajutor în gospodării. Sunt oamenii care țin acum aceste animale pentru frumusețe. Voi premia cei mai frumoși, dar și îngrijiți cai prezenți la expoziție”, a precizat Ion Popescu

Primarul din comuna Drăguțești va participa la expoziție cu două exemplare de cabaline de rasă, cunoscută fiind pasiunea acestuia pentru cai.”Eu sunt unul dintre crescători de animale din comuna Drăguțești și voi veni la expoziție cu doi cai. Eu am doi cai din rasa frizon pe care îi cresc de la patru luni. Acum au trei ani și vor fi la expoziție. Eu îi țin pentru frumusețe. Vreau ca această expoziție să devină tradiție la Drăguțești.”, a mai spus Ion Popescu, primarul din Drăguțești.

După câștigarea ultimelor alegeri la Drăguțești, primarul Ion Popescu s-a plimbat călare prin localitate.

În cadrul evenimentelor organizate la Drăguțești de zilele comunei sunt organizate o serie de spectacole de muzică populară, precum și alte activități cum ar fi: demonstrație de karate, motocross, vor fi premiați meșteșugarii, agricultorii și fermierii, dar va fi și discotecă în aer liber și un foc de artificii.

Vizualizări: 1,399

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: