Expoziție la Târgu Jiu a unui elev din Drobeta Turnu Severin

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj vă invită sâmbătă, 16 noiembrie 2019, la vernisajul expoziției „Mamă și fiu”, la sala Florin Isuf, începând cu ora 12.00.

Oara Larisa Mutu și Ioan Mihail Mutu sunt cei care expun. Cei doi nu sunt la prima expoziție și expun la Târgu Jiu peste 20 de tablouri pe pânză, folosind tehnici mixte.

Mutu Ioan Mihail este elev în clasa a VI-a a la Colegiul Național “Traian” din Drobeta Turnu Severin. A început să deseneze și să picteze de când a putut să țină ceva în mânuță, iar pe pereții casei de la un an și jumătate.

De la vârsta de 3 ani si pana la 12 ani a participat la manifestarea “Arte mici”, organizată de Florin Preda Dochinoiu, unde a fost premiat în fiecare an. Mihai spune că pictează, desenează și modelează lutul pe tot felul de suporturi.

Mama lui Mihai, Mutu Mindoiu Oara Larisa, este artist plastic, membru UAP filiala Drobeta Turnu Severin, absolventă a Universității de Artă din Cluj, are peste 40 de expoziții personale și de grup.

Vizualizări: 971

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: