Fabrica din Rovinari, comandă specială pentru Poliția Gorj

Fabrica de centuri de siguranță auto din Rovinari produce, de la începutul lunii, combinezoane de lucru și halate de vizitare. Primele 100 de echipamente au fost donate spitalului din Rovinari, însă o comandă importantă a ajuns și la Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj.

Instituția a cumpărat nu mai puțin de 302 combinezoane de unică folosință. Prețul este de 21,88 lei fără TVA. Factura emisă de Moveos Rovinari către IPJ Gorj nu depășește 7 mii de lei.

Combinezonul este fabricat din polipropilenă. Materia primă provine din Republica Moldova, compania Moveos fiind unic importator.

„Am trecut de la industria auto la croitorie într-un timp record. După multe ore de muncă, nopți nedormite, retehnologizări, școlarizări de personal, negocieri cu furnizori de tot felul de materiale, speranțe și deziluzii, am reușit: Am început producția de combinezoane în 6 aprilie, la doar 3 săptămâni de la idee. Prețurile noastre sunt printre cele mai mici de pe piață pentru că ne dorim doar să putem susține producția și să punem la dispoziția tuturor un mijloc de protecție suplimentară, atât de necesară în această perioadă”, anunță compania.

Vizualizări: 3,685

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: