Face bastoane pentru veterani din pomii de Crăciun

Un texan face din sute de pomi de Crăciun donaţi bastoane pentru veterani şi apelează la sprijin pentru a sculpta cât mai multe.

Jamie Willis, fost militar, a pornit proiectul Canes for Veterans Central Texas în 2016, când a realizat că nu este singurul veteran care are nevoie de un baston rezistent, „şi nu doar urât”. 

După ce a fost opt ani în armată, Willis nu a mai putut munci. „Fac asta ca să nu stau acasă toată ziua şi să îmi plâng de milă”, a declarat el pentru CNN. „Totul e din bunătate. Fac totul din banii mei şi din donaţii”.

Bastonul primit de la Veterans Affairs nu avea stil, se rupea şi nu era de încredere. Willis a făcut apel la Free Canes for Veterans, organizaţie din Florida, care dona 500 de astfel de obiecte.

După ce stocul s-a terminat, Oscar Morris, cel care se afla în spatele organizaţiei şi a ideii, l-a învăţat pe Willis cum să îşi facă propriul baston.

„Când am reuşit să îmi fac primul baston, l-am întrebat dacă aş putea să deschid o filială şi am pornit Cane for Veterans in Central Texas, iar el a spus că i-ar plăcea mult să fac asta”.

De atunci, bărbatul în vârstă de 50 de ani a făcut şi livrat peste 200 de bastoane veteranilor din întreaga lume.

Vizualizări: 1,547

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: