Facebook implementează abonamente în România. Care e tariful!

Compania Meta a început să trimită mesaje utilizatorilor de Facebook și Instagram din România. Prin aceste notificări Meta le condiționează utilizarea rețelelor sociale de plata unui abonament lunar sau de acordul explicit pentru vizionarea de reclame.

Facebook propune utilizatorilor un abonament pentru a folosi rețeaua socială fără a fi întrerupți de reclame.  

Compania explică în acest anunț de ce a recurs la a cere acordul utilizatorilor pentru introducerea de reclame sau de a le propune plata unui abonament în cazul în care optează pentru varianta fără reclame. „Pentru a folosi în continuare Facebook, trebuie să alegi o opțiune. Legislația din regiunea ta se schimbă, deci introducem o nouă opțiune despre cum folosim informațiile tale pentru reclame. Înainte să confirmi alegerea ta, vei afla mai multe despre ce înseamnă fiecare opțiune. Alegerea ta se va aplica în conturile din această instanță de Administrare conturi.

Abonează-te pentru a folosi conturile de Facebook și de Instagram fără reclame, începând cu 63,99 lei/lună (taxe incluse). Informațiile tale nu vor fi folosite pentru reclame.

Descoperă produse și mărci prin reclame personalizate, în timp ce folosești gratuit conturile de Facebook şi de Instagram. Infromaţiile tale vor fi folosite pentru reclame”, este mesajul primit de utilizatori.

Dacă alegi varianta gratis, cu reclame, compania Meta mai cere un acord utilizatorilor, şi anume de a-ţi fi folosite informaţiile pentru personalizarea reclamelor.

Abonamentul Facebook devine astfel unul dintre cele mai scumpe de pe piaţa din România. Prin comparaţie, un abonament la platforma Netflix este 11,99 de euro, cea mai scumpă dintre variante. Dar Netflix, cu tot conţinutul său, are şi abonamente de 4,99 euro şi 9,99 euro, informează Pagina de Media.

Platforma de streaming YouTube are şi ea o variantă fără reclame disponibilă în România. Preţul este de 39 de lei pe lună, dar există şi variante mai ieftine.

Galerie foto


Vizualizări: 919

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: