Falimentul mai scoate din joc o echipă din Liga a II-a

Şansele ca ASA Târgu Mureş să îşi continue activitatea în 2018 sunt nule. Asta deşi echipa este pe un onorabil loc 8 în Liga a II-a. Deja Olimpia Satu Mare şi-a anunţat retragerea din liga în care joacă şi gorjenii de la Pandurii Târgu Jiu.

Curtea de Apel Târgu Mureş a stabilit pentru ziua de 19 februarie pronunţarea în dosarul de faliment al ASA. Administratorul judiciar Claudiu Balog crede că şansele de evitare a falimentului sunt aproape nule. „Societatea este în continuare în perioada de organizare, din punct de vedere legal. Sunt şanse foarte mici să se mai întâmple ceva. Cel mai probabil se va trece la faliment. Din păcate, nu am găsit posibili investitori. Ar fi fost extraordinar, dar, din păcate, nu am reuşit să găsim pe cineva dispus să investească şi să salveze clubul de la faliment”, a spus Claudiu Balog.

În martie vine rândul echipei Pandurii să îşi pună întrebări cu privire la faliment, atunci fiind termen de judecată la Tribunalul Gorj. Indiferent de soluţie însă, este puţin probabil ca aceasta să devină definitivă până în vară, astfel că Pandurii va reuşi să încheie actualul campionat. De altfel, spre deosebire de alte echipe cu probleme financiare, Pandurii are peste 25 de jucători în lot, antrenor şi chiar director sportiv.

Vizualizări: 2,523

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: