Familie sub cerul liber după un incendiu

O casă din comuna Polovragi a fost mistuită de flăcări pe 10 august și există riscul ca familia să își petreacă iarna în altă parte. Mai mulți localnici au demarat o campanie de sprijinire a familiei, pentru a o ajuta să își reconstruiască locuința.

“Acum o lună de zile, în data de 10 august, viața unei familii din comuna Polovragi, a Loredanei și a celor 4 suflete care locuiesc în această casă, s-a schimbat total în urma incendiului ce le-a ars acoperișul casei. Este toamnă și peste 94 de zile va veni și Crăciunul. Dumnezeu ne învață că mereu trebuie să fim buni și să facem bine pentru noi și pentru ceilalți. Acum, această familie are nevoie de ajutorul nostru. Economile nu le ajung pentru a termina reparațiile în timp util. Familia a scos la vânzare și unul dintre terenurile pe care le dețin pentru a face rost de bani. Suma de care au nevoie este de 45.000 lei, motiv pentru care, apelăm la ajutorul dumneavoastră, oameni cu suflet mare și prieteni ai polovrăgenilor”, a transmis pe pagina de socializare chiar fiica primarului.

Puteți face donații în următoarele conturi:

Stanciu Cornelia RO66BTRLRONCRT0381970501 și TUDOR GHEORGHE ALIN RO30UGBI0000182017477RON, la sediul Primăriei Polovragi, la Marian Găină - asistent social.

“Autoritățile locale au ajutat cum au putut această familie din punct de vedere financiar, însă nu este suficient. Oameni de bună credință îndreptați sufletele spre ființele care nu pot să strige ajutor. Puțin câte puțin putem face un lucru măreț pentru această familie”, a mai transmis sursa citată.

Vizualizări: 2,999

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: