Fără artişti cunoscuţi la Festivalul Berii

S-au dus vremurile când la Festivalul Berii organizat la Târgu Jiu atmosfera era întreţinută de artişti renumiţi din ţară. Dacă anul trecut Ruby, Nicole Cherry şi Vescan făceau show pe Insuliţa Jiului, anul acesta petrecăreţii vor dansa pe mixurile unor DJ.

Festivalul Berii va debuta luni, 21 august, când va fi amenajat cortul pe insuliţa Jiului. Cea mai mare participare este de obicei în weekend. Vineri va fi organizată o seară românească de folclor,  Ansamblul folcloric ,,Maria Lătăreţu” al Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu şi artiştii Ansamblului Artistic Profesionist ,,Doina Gorjului” încântând publicul spectator. Sâmbătă, de la ora 17.00, petrecăreţii vor putea asculta muzică ambientală. Manifestările se vor încheia duminică. De la ora 20.00 va avea loc un  spectacol de muzică uşoară, atmosfera urmând să fie întreţinută de DJ Marvio şi DJ Sonny Flame. Seara se va încheia cu un concert Ioana Ignat Band.

„Ne-am bazat pe sponsori”

Sponsorii evenimentului sunt cei care se ocupă de aducerea artiştilor, primăria neparticipând cu niciun leu la organizarea festivalului, a anunţat viceprimarul Aurel Popescu. „Nu avem niciun ban pentru Festivalul Berii, toţi banii vin de la tradiţionalii sponsori Ursus şi Pepsi. Niciodată primăria nu a alocat bani. Ne-am bazat pe susţinerea sponsorilor”, a explicat Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

Primăria nu dă bani la festival, dar încasează. Pentru suprafeţele ocupate, comercianţii plătesc o taxă de 5 lei/mp/zi. Cei cu parcuri de distracţii plătesc 1,2 lei/mp/zi în timpul săptămânii şi 1,3 lei/mp/zi în weekend.

Vizualizări: 3,891

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: