Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Fardurile minerale, noul trend printre vedete

Fardurile minerale sunt folosite de aproape toate vedetele de la Hollywood, însă dacă te decizi să cumperi și tu astfel de produse citește cu atenție eticheta. Cererea a dus la apariția multor mărci, dar multe din ele au o concentrație mică de minerale și multe chimicale.

Fardurile minerale și cosmeticele minerale sunt mai scumpe, dar mai sănătoase pentru piele. Machiajul mineral este cel mai sănătos, deoarece se apropie de grăsimile aflate în mod natural pe piele și nu pătrund în pori, acționând ca un scut împotriva radicalilor liberi. Machiajul mineral se fixează de grăsimi, nu de apă. Asta înseamnă că machiajul va fi mai rezistent la apă și mai sănătos.

Majoritatea produselor cosmetice minerale sunt mai versatile, în sensul că poți combina pudra minerală cu apă, creme sau loțiuni de față hidratante pentru a obține un fond de ten ușor de aplicat. O poți folosi pe post de corector sau ca o bază de machiaj. Nu îți încarcă tenul și are un aspect natural. Fardurile minerale pot fi de orice tip: fard de pleoape, luciu de buze, rimel, fard de obraz, pudră de corp etc. De asemenea, acest tip de produse au o durată de valabilitate ridicată și mai rezistente.

Vizualizări: 847

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: