Hairstyle pentru bărbați. Ce se poartă!

Trăim într-o perioadă în care bărbații sunt tot mai atenți cu aspectul lor! Hairstylistul Cristi Pascu spune că, în 2016, trendul în coafurile pentru bărbați sunt cele adoptate deja de David Beckham şi Justin Bieber.

“Acest stil de tunsoare a fost promovat foarte tare de anumiţi hairstylişti şi a fost adoptat din moda feminină, tocmai pentru a ajuta şi fizionomiile bărbaţilor”, declară hairstylistul Cristi Pascu.

Noul stil de coafură presupune o îmbinare între părul tuns foarte scurt şi părul lung şi oferă un aer cool în special bărbaţilor care au faţa rotundă sau colţuroasă.

“Aceasta tehnică, numită <disconnected haircut> constă în tunderea foarte scurtă, uneori aproape de piele a lateralelor şi spatelui, partea de sus rămânând mai lungă decât restul părului.  Părul lung dă volum, alungeşte faţa şi pune într-o lumină foarte bună fizionomia bărbatului. Această tunsoare este cool şi este recomandată mai ales bărbaţilor care au faţa rotundă sau colţuroasă. A fost promovată cu succes în ultima perioadă de David Beckham şi Justin Bieber şi a ajuns astfel una dintre cele mai în vogă coafuri masculine”, menţionează Cristi Pascu.

Vizualizări: 1,335

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: