Femeia care trage de Sorina este procuror. VIDEO cu fetița târâtă pe asfalt!

Imaginile cu Sorina, fetița de opt ani luată cu forța din casa asistentului maternal, pentru a fi dată spre adopție unei familii din SUA, au stârnit revoltă și emoție. Fetița este crescută în sânul familiei din Baia de Aramă, județul Mehedinți, de la vârsta de un an și două luni. Ea le spune mami și tati asistentei maternale și soțului acesteia.

Familia de americani care a adoptat fetița a cerut punerea în executare a unei hotărâri judecătorești a Curții de Apel Craiova. Asta s-a făcut sub supravegherea unui procuror, femeia care apare în imagini cum trage de fetița care urlă de spaimă și spune că nu vrea să plece. Procurorul se numește Maria Pițurcă.

Fetița a fost târâtă pe jos de femeia procuror, fetița zbătându-se pe asfalt. Imaginile sunt cumplite, iar experiența una traumatizantă pentru copil. Procurorul s-ar putea alege cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

Sunt circa zece mascați care s-au dus să o ia pe fetiță. Micuța Sorina este acum la Craiova, unde sunt americanii care vor să adopte copila. România TV a difuzat imagini surprinse de o cameră de supraveghere, cu fetița târâtă zeci de metri de asfalt. Micuța se zbate cu putere să scape din mâinile procuroarei, fără succes. (R.S.)

 

Vizualizări: 162,232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: