Festival de arte vizuale la Târgu Jiu. Începe prima ediție!

Prima ediție a Festivalului de Arte Vizuale ”SPEKTRUM” Târgu Jiu debutează luni, 6 iulie 2020. ”SPEKTRUM” este un eveniment dedicat tinerilor, cu scopul de a arăta comunitatea locală prin ochii lor, și este o inițiativă a unor elevi de liceu. Tema acestei prime ediții este "O viziune asupra locului în care trăim". Pe lângă scopul declarat de a scoate în evidență felul în care generația tânără vede localitatea în care trăiește, Festivalul promovează și răsplătește creativitatea tinerilor.

Înscrierile la cele două secțiuni, Fotografie și Scurtmetraj, se fac în perioada 6 iulie - 31 iulie 2020, urmând ca premierea să fie în perioada 7-9 august 2020.

În cadrul Festivalului ”SPEKTRUM” Târgu Jiu vor fi organizate mai multe evenimente, la care sunt invitați toți locuitorii orașului, în limitele impuse de situația de alertă în care ne aflăm. Aceste evenimente, cu tot cu regulile de participare, vor fi anunțate în timp util.

Deschiderea înscrierilor începe cu un eveniment de dans stradal susținut de trupa de elevi ”All 10”, în centrul orașului. De asemenea, vor mai fi organizate sesiuni de fotografie și video în diverse locuri ale orașului și chiar acțiuni de ecologizare.

Grupul de organizare este alcătuit din elevii Teodora Banța -n XII C, Alex Dobrițan -XI A, Aida Oprițoiu- XII B, Alexandru Răvigan - XI G, susținuți de comunitatea ”Gorjenii lui Brâncuși”.

Juriul va fi format din specialiști în domeniu, parteneri și un reprezentant al organizatorilor.

Regulamentul de concurs

Fișele de înscriere - fotografie si scurtmetraj

Facebook

Instagram

Grupul de inițiativă SPEKTRUM Târgu Jiu

Vizualizări: 877

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: