Festivitate de absolvire cu distanțare, la Târgu-Cărbunești

Momente emoționante pentru liceenii Colegiului Național „Tudor Arghezi” din Târgu-Cărbunești. Luni, aceștia și-au luat rămas bun de la colegii și profesorii care le-au fost aproape în cei patru ani de liceu. Festivitatea a fost organizată pe terenul sintetic din oraș. Absolvenții au aruncat tocile în aer, dar nu s-au putut îmbrățișa. Au stat la doi metri distanță unul de celălalt.

Deși își făcuseră planuri mărețe, cu banchet și petreceri la final de liceu, toate au fost anulate de pandemie. Cu toate acestea, autoritățile și profesorii au avut o surpriză pentru absolvenții Colegiului Național „Tudor Arghezi” din Târgu-Cărbunești.

Aceștia au organizat festivitatea de final de an pe terenul de fotbal din oraș. Au fost invitați toți absolvenții și dascălii care le-au fost aproape în cei patru ani de liceu.  „O nouă generație de absolvenți ai acestei unități de învățământ din județul Gorj și-a luat rămas bun de la profesorii care le-au călăuzit pașii în ultimii patru ani. Meritați să aveți o viață frumoasă și fericită. Trebuie să vă alegeți cu grijă idealurile și să țintiți cât mai sus. Munciți cu plăcere pentru a avea mereu succes. Fiți sinceri cu oamenii și nu uitați: voi vă puteți face viața mai ușoară și mai frumoasă. Luptați cu toate forțele pentru a vă atinge scopurile. Felicitări cu ocazia absolvirii”, a fost mesajul conducerii liceului.

Vizualizări: 1,214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: