Festival de goluri şi răsturnări de scor la Motru

Pandurii Târgu Jiu nu a reuşit în ultima etapă a turului campionatului să obţină prima victorie „acasă”, pe stadionul Minerul din Motru. Echipa lui Adrian Bogoi a remizat, scor 3-3, într-un meci în care răsturnările de scor au fost spectaculoase.

În ultimul minut al primei reprize, Alexandru Pop deschide scorul cu o lovitură de cap din 7 metri, fiind una dintre puţinele ocazii ale jucătorilor brăileni în această parte a jocului. Imediat după odihnă, acelaşi Pop majorează avantajul Brăilei cu un şut la vinclu, din unghi, din 10 metri. Acesta reuşeşte hat-trick-ul în minutul 70, din penalti, după ce un jucător brăilean a fost agăţat în careu de Sergiu Homei.

La acest scor, suporterii întrevedeau cu siguranţă un nou eşec umilitor pentru Pandurii. Nu a fost însă aşa. În minutul 73, trupa lui Bogoi deschide scorul prin Bogdan Dănăricu, care reuşeşte un super gol, din voleu, de la 25 de metri. Intrat doar de un minut pe teren, în locul lui Homei, Alexandru Vasilescu înscrie, în minutul 75, cu o lovitură din cap din 5 metri. După alte patru minute, Bogdan Dănăricu îşi mai trece o dată nunele pe tabloul marcatorilor, egalând cu un şut de la 12 metri.

Entuziasmul a revenit în tabăra gorjenilor, care sperau la cele trei puncte puse în joc. Pe final de joc, Pandurii rămân în 10 oameni, după ce Durkovic ia al doilea cartonaş galben, ultimul pentru o simulare, şi este eliminat. Echipa lui Bogoi ţine de rezultat, iar în minutul 93 are o ocazie uriaşă, şutul lui Tudoran, de la 23 de metri, fiind respins cu greu în corner de portarul brăilean.

Pandurii se află sub linia care asigură menţinerea în Liga 2, în timp ce clubul de la Dunăre ocupă primul loc care conferă salvarea de la retrogradare – locul 15, ambele având acelaşi număr de puncte.

Galerie foto


Vizualizări: 2,972

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: