Festivalul Murelor, la prima ediție în Gorj. Nicio taxă pentru comercianți

Se fac ultimele pregătiri pentru Festivalul Murelor. Petrecerea va avea loc în a doua jumătate a acestei luni, în localitatea Roșia de Amaradia. Se află la prima ediție și va fi organizată de Cooperativa Agricolă Valea Amaradiei Catalunya. Fiind primul festival, organizatorii au anunțat că nu va fi impusă nicio taxă comercianților.

Festivalul Murelor este programat în perioada 20 – 21 iulie. Sunt invitați toți producătorii de mure din județ, comercianți, procesatori și consumatori ai acestor fructe.

În acest an, fiind prima ediție a evenimentului, nu a fost impusă nicio taxă pentru comercianții care vor fi prezenți la festival cu alimente, mărfuri nealimentare sau mașini agricole. “Cu această ocazie invităm producători de legume sau alte fructe, pentru a prezenta o ofertă variată de produse pentru toți participanții. De asemenea, invităm să participe comercianți de mărfuri alimentare și nealimentare, scule, unelte și mașini agricole, restaurante, parcuri de distracții, etc. Fiind prima ediție nu se percepe taxă, cu această ocazie se va înmâna o diplomă de participare și posesorii acestor diplome nu vor plăti nici o taxă de intrare sau participare la următoarele ediții”, au anunțat organizatorii.

Vizualizări: 3,524

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: