Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Holograf, la Zilele Oraşului Turceni. Vin şi alţi artişti renumiţi

„Ne pregătim pentru cel mai spectaculos eveniment al verii în orașul nostru”, anunţă primarul Cristina Cilibiu. Vor fi trei zile de distracţie, cu activităţi pe toate gusturile, de la cei mici până la bunici.

Trupa Holograf va fi cap de afiş al manifestărilor de Zilele Oraşului Turceni. Alb-Negru, Aurel Tămaş, Elena Gheorghe, Lora, Triton, Cornelia şi Lupu Rednic vor completa programul muzical, prezentatorii evenimentului fiind vedetele TV Roxana Vaşniuc şi Mihai Mitoşeru.

Manifestările din perioada 19-21 iulie vor cuprinde spectacole folclorice şi de dans, un târg al meşterilor populari, Tip Top Minitop, competiţii sportive, un concurs de pescuit pe balta de la Murgeşti, parada portului popular, spectacole de magie, personaje de carnaval, dar şi o paradă moto.

Vizualizări: 1,241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: