Fiică agresată de tată, soacră salvată de noră

O tânără din comuna Turburea a fost agresată luni de tatăl său. "Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat de 50 de ani, din comuna Turburea, pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict verbal cu membrii familiei, respectiv soția și cele două fiice, moment în care ar fi exercitat acte de violenţă asupra fiicei sale de 18 ani, din aceeaşi localitate", transmite IPJ Gorj.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţa în familie. Totodată, poliţiştii  au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, față de agresor.

Tot luni, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au fost sesizaţi prin apelul 112 de către o tânără de 18 ani, din comuna Plopșoru, cu privire la faptul că soacra sa ar fi fost agresată de soțul ei. "Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat, 54 de ani, din comuna Plopşoru, a avut un conflict spontan cu soţia sa de 52 de ani, din aceeaşi localitate, şi ar fi exercitat acte de violenţă asupra acesteia. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţa în familie", arată IPJ Gorj.

Totodată, poliţiştii  au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de agresor.

Vizualizări: 1,896

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: