Fiica lui Orzan a reunit fotbaliştii din Generaţia de Aur

Alina Cîrstea, fiica liberalului Gheorghe Orzan, a reuşit să reunească fotbaliştii din Generaţia de Aur la o prezentare de modă masculină. Inivitaţii de onoare ai evenimentului care s-a desfăşurat miercuri seară, la showroom-ul Consiglieri, din Bucureşti, au fost Ilie Năstase şi Ion Ţiriac. Consiglieri a prezentat costume made to measure, vestimentaţia fiind croită din materialele Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Dormeuil, etc.

Alina Cîrstea, fata consilierului judeţean PNL, Gheorghe Orzan a organizat un eveniment de anvergură în lumea modei. La acest eveniment au fost invitaţi fotbaliştii Generaţiei de Aur: Gică Hagi, Bogdan Stelea, Ilie Dumitrescu, Gică Popescu, Florin Răducioiu, Florin Prunea, Miodrag Belodedici, Ioan Ovidiu Sabău, Mircea Sandu şi Ioan Andonie. Invitaţii de onoare ai acestei prezentări au fost Ilie Năstase şi Ion Ţiriac. Liberalul Gheorghe Orzan spune că acest eveniment a deschis seria unor altor acţiuni importante de acest gen. „Este un eveniment important pentru această casă de modă având în vedere că în ultima vreme s-a axat mai mult pe colecţia feminină. Iată că şi colecţia masculină lansată în urmă cu doi ani s-a integrat perfect în moda casei respective, iar acest eveniment deschide seria unor evenimente ulterioare care vor urma în perioada de după sărbători şi care, practic, atestă faptul că această casă de modă este foarte bine cotată atât pe plan naţional, cât şi internaţional”, a declarat Orzan. Liberalul speră ca şi anul 2017 să fie unul extrem de bun pentru afacerea fiicei sale. „A participat la Târgul Internaţional de la Paris, în septembrie, şi o să mai participe la încă două târguri internaţionale. Este în discuţie cu distribuitori din ţările arabe şi America pentru a organiza şi acolo nişte evenimente. Se preconizează că anul viitor să fie la fel de bun ca şi acesta”, a declarat Gheorghe Orzan. Alina Cîrstea şi soţul ei sunt deţinătorii brand-ului Cristallini, iar creaţiile lor sunt purtate de vedete din străinătate.
REGRET
Gheorghe Orzan regretă nu a putut fi alături de fiica lui la acest eveniment. „Mi-a părut foarte rău că nu am putut participa la acel eveniment. De sărbători va veni şi fiica mea acasă, împreună cu fiul meu şi cu nepotul, iar în aceste zile mă ocup de pregătiri. E timpul foarte scurt şi trebuie să-mi realizez ce mi-a propus pentru aceste sărbători pe care le voi petrece alături de copiii şi nepotul meu, care locuiesc în Bucureşti”, a declarat Orzan.

Vizualizări: 3,682

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: