Viorel Gârbaciu a lansat o carte pentru copii! O găsiţi în librării!

Omul de cultură Viorel Gârbaciu și-a lansat, joi, 15 decembrie, cea mai recentă carte, la Muzeul Județean Gorj. Este vorba de un volum de poezie pentru copii intitulat "Lumea Copilăriei". Cartea poate fi găsită în librării.

"Lumea Copilăriei" este cea de-a noua carte pentru copii, scrisă de Viorel Gârbaciu. Cuprinde peste 50 de poeme și numeroase ilustrații alb-negru.
"Am scris și am lucrat toată viața pentru copii. Și cu copiii. Iată pentru ce acest al nouălea volum dedicat lor. Este o retrospectivă într-un fel a celor opt volume de poezie adresată vârstei de aur pe care le-am scris până acum. Am ales aici 55 de poeme care din punctul meu de vedere mi s-au părut cele mai izbutite și le dau lor cu sufletul meu alături", a declarat Viorel Gârbaciu.
Doi actori ai Teatrului "Elvira Godeanu", Ion Alexandrescu și George Drăghescu, au susținut un moment excepțional recitând câteva dintre poeziile din cuprinsul cărții "Lumea Copilăriei". Prezenți la lansarea noului volum de poezii au fost și numeroși scriitori și oameni de cultură dar și câteva zeci de elevi ai Liceului de Artă din Târgu Jiu.
Viorel Gârbaciu are de gând să scrie noi poeme pentru cei mici. "Dacă Dumnezeu are gânduri bune cu mine să mă mai țină, continui", a mai spus Viorel Gârbaciu.
Cartea "Lumea Copilăriei" poate fi găsită în librării și poate fi achiziționată la prețul de 10 lei.

Vizualizări: 1,222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: