Fiul unei afaceriste, reţinut pentru furt

Un tânăr de 27 de ani a fost reţinut 24 de ore, fiind bănuit că a furat în mod repetat cantităţi de carne din hala situată în Piaţa Centrală din Târgu Jiu. Reţinerea vine la câteva zile după ce un ziar local a scris despre plângerile depuse la Poliţie, cel surprins pe camerele de supraveghere fiind fiul unuia dintre asociaţi. Lăzile cu carne furată ajungeau la o carmangerie din oraş.

Bogdan Ciobescu este fiul femeii de afaceri Luminiţa Ciobescu, iar cel care a depus plângere este asociatul acesteia, Constantin Bicheru. Ceilalţi doi asociaţi de la hala de carne sunt Narcis Ciocăzanu şi Ion Bija. Depozitele frigorifice, situate în spatele halei, au fost împărţite între aceştia, accesul făcându-se pe un hol comun.

Lipsa de carne la inventar a fost observată de anul trecut, dar s-a crezut că de vină sunt angajaţii. Asta până în martie, când furtul a avut loc la câteva ore după inventar, iar dimineaţa era clar că produsele de carne au dispărut peste noapte. Suspectul de 27 de ani a fost reţinut joi după-amiază. (A.A.)

Vizualizări: 2,869

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: