Botezatu s-a săturat de scandalurile Silviei

Rovinăreanca Silvia de la „Bravo, ai stil!” a reuşit să îl obosească pe Cătălin Botezatu, cel mai nou dintre juraţi. Acesta simte că îşi pierde din prestanţă tolerând scandalurile dintre concurente, de cele mai multe ori protagonistă fiind Silvia.

Silvia a avut un nou conflict cu rivala ei Marisa, cu care concurează pentru titlul de „Cea mai stilată femeie din România”. Juraţii au apreciat din nou ţinuta Silviei, dar i-au atras atenţia asupra comportamentului.

„M-am săturat de injuriile pe care vi le aduceţi, ca publicul să ne reproşeze faptul că vă tolerăm astfel de lucruri şi mai ales faptul că vă contraţi cu noi; nu că n-ar trebui, dar uneori vorbiţi peste noi. De acum înainte o să vă cer să fiţi pacifiste. Să nu mai aveţi tupeul să vă certaţi cu noi, juraţii, să vorbiţi peste noi şi, nu în ultimul rând, să vă jigniţi familiile şi tot ceea ce ţine de viaţa voastră personală. Este foarte urât acest lucru, şi cu toţii, de la juriu până la concurente, suntem taxaţi. Vă rog să ne respectăm unii pe ceilalţi”, a spus tranşant Cătălin Botezatu.

„Chiar vreau să fiu pacifistă”, a dat asigurări Silvia, care nu s-a putut abţine şi a intervenit de câteva ori peste Cătălin Botezatu. Dincolo de comportament, juraţii au spus că ţinuta Silviei este impecabilă, ca şi în alte emisiuni.

Vizualizări: 3,696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: