Fiul unui cunoscut patron, în arest. Ce spune tatăl lui!

Fiul unui patron de cabană din Rânca, Lucian Pănescu, a fost reținut pentru 24 de ore după ce s-a bătut cu doi polițiști în fața unui club din Târgu Jiu. Adus în fața procurorilor, Lucian Pănescu a susținut că nu-și amintește nimic. Cert este că scandalul a avut loc pe fondul consumului excesiv de alcool. Tatăl acestuia, Constantin Pănescu, este afectat de ceea ce s-a întâmplat „Mă gândesc la această viaţă cât de frumoasă este și dintr-o dată primești o palmă care te afectează tot restul ei“, a scris el pe Facebook. Tanarul va sta timp de 30 de zile in arest la domiciliu.

Fiul lui Constantin Pănescu are 33 de ani, a băut într-un club și a ajuns la scandal cu doi polițiști. Lucian Pănescu este acuzat de ultraj deoarece vineri seară, de Dragobete, ar fi agresat doi oameni ai legii, în fața clubului Caractere, din Târgu-Jiu. Potrivit presei, implicat în scandal a fost și ofițerul Bogdan Scafeș, fost purtător de cuvânt al IPJ Gorj. Celălalt polițist lucrează la Serviciului de Acțiuni Speciale. Cei doi nu sunt grav bătuți, dar Pănescu va avea mari probleme. Tatăl lui Lucian, Constantin Pănescu, susține că fiul său s-a apărat. ”Știu de la colegii care au fost cu el acolo că l-au culcat jos, i-au tras câteva picioare și pumni, e de sus până jos plin de vânătăi și de lovituri. Dacă era unul mai pipernicit, probabil că nu se mai trezea din pat. Ieri (n.r- sâmbătă) toată ziua, până să ajungă la Parchet, nu a putut nimeni să îl ridice din pat. L-au dus un coleg și o colegă acasă, după ce i-au dat drumul din dubă“, a declarat acesta pentru Gorjeanul.

Tatăl lui Lucian a explicat comportamentul fiului său. „A venit după două zile și o noapte în care a mers peste o mie de kilometri, el fiind director la firmă a fost și a dus la Baia Mare câteva zeci de scaune pentru sala de conferințe. Pe fondul oboselii, probabil că, după două beri și un shot, gata a fost. Probabil că are și el vina lui, nu comentez, dar când se duc patru polițiști și un procuror care doar acuză și nu vrea să ia niciun martor din partea adversă, înseamnă că deja procurorul e judecător, nu e procuror. Un deget fisurat la un polițist poate să fie și de la sapă, de la tăiat pomi în grădină sau de la altă altercație, nu de la aceea. Când ești într-o legitimă apărare că unii dau în tine, ce faci? Nu te ții la mâna respectivului să nu mai dea? “, se întreabă Constantin Pănescu.

Vizualizări: 5,959

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: