Florin Mergea, echipă cu un fost lider mondial

Jucătorul de tenis Florin Mergea, locul 53 ATP la dublu, a anunţat, într-o postare pe Facebook, că va face pereche cu sârbul Nenad Zimonjic, fost lider mondial în clasamentul de dublu. Ultimul partener al lui Mergea a fost Adrian Barbu, suspendat provizoriu după ce a fost depistat pozitiv la un test antidoping.

„Am fost destul de norocos în viață să cunosc și să am alături de mine oameni deosebiți. La fel și în cea legată de tenis. Înainte de a vă spune cu cine voi juca în prima parte a anului viitor, aș dori să-i mulțumesc lui Adi pentru colaborarea noastră și sper să iasă cu bine din provocarea căreia trebuie să-i facă față. Nenad Zimonjić e un jucător care nu mai are nevoie de prezentare, dar mai mult, e un om special pentru mine. O să vă povestesc mai multe cu altă ocazie.
Eu și Zimo ne-am tot tatonat reciproc în ultimii ani, dar angajamentele noastre din acele momente nu au permis ca intențiile noastre să devină realitate. Totul are o limită însă, de aceea mă bucur să vă spun că, începând cu startul lui 2018 vom juca împreună”, a postat Mergea, pe Facebook.

Galerie foto


Vizualizări: 808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: