Florin Răsdan a fost prezentat oficial de CSM Slatina

Căpitanul de la ACS Viitorul Târgu Jiu, Florin Răsdan, a fost prezentat oficial la noua sa echipă. După Mykhaylo Plokhotnyuk (atacant, fost la Poli Iași) și Alexandru Ciocâlteu (mijlocaș central, fost la CS Comunal Șelimbăr), cu echipa antrenată de Dan Oprescu a semnat Răsdan.

Mijlocașul de bandă bucureștean are 27 de ani și a jucat în cariera sa pentru Concordia Chiajna, FC Brașov, Steaua și ACS Viitorul Târgu Jiu. La aceasta din urmă ajunsese în vara trecută și în prima parte a sezonului de Liga 2 a evoluat în 15 din cele 16 jocuri. A fost unul dintre jucătorii de bază din lotul lui Florin Stîngă, a acumulat 1196 de minute pe teren și a marcat 2 goluri, în 2-1 la Minaur Baia Mare și 3-1 cu Ripensia, conform statisticii prezentate de liga2.ro.

”Florin Răsdan va evolua pentru CSM Slatina. Echipa noastră a obţinut semnătura mijlocaşului Florin Răsdan (27 ani), aflat în ultimele şase luni de contract cu Viitorul Târgu Jiu. Acesta se va alătura lotului grupării slătinene din vară, înţelegerea fiind parafată cu data de 1 iulie 2023. Florin Răsdan a mai evoluat, în decursul carierei, pentru Concordia Chiajna şi FC Braşov, iar în perioada 2018-2022 a fost unul dintre jucătorii emblematici ai echipei CSA Steaua Bucureşti”, a fost anunțul oficial al echipei  CSM Slatina.

CSM Slatina este prima echipă din Liga 2 care s-a reunit în acest an, încă din data de 4 ianuarie, iar din 13 ianuarie, intră în cantonament la Fundata, până la 22 ianuarie.

Vizualizări: 219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: